Baren

Här kan vi stolt presentera American Table:s drinklista. Du hittar även här ett lekfullt laborerande mellan USA och Sverige. Vi hämtar inspiration från de olika cocktailkulturerna ”over there”.

Drinkmenyn är indelad efter våra fyra väderstreck; North, South, East och West.

North – Gin eller vodka som bas, blandas med svenska inslag som Gammel Dansk, Punsh eller Aquavit.

South – Inspirationen kommer ofta från Mexico eller New Orleans, Tequila, Pisco och Mescal blandas med kryddor, örter och socker.

East – Klassiker med en twist! Självklart finns Jerry Thoma’s Manhattan på listan och the Journalist från Savoy.

West – Surfar vi väster ut så hittar vi drinkar som präglas av sol, värme och exotisk frukt. Let’s go tiki!

Unikt för American Table är våra Punsch Bowls eller som vi på svenska så festligt kallar det ”Bål”. Vi serverar våra egna cocktails i bålform som likt många av våra rätter på American Table passar utmärkt att delas mellan er vid bordet.

Pssst…glöm inte bort att kombinera våra bowls och cocktails med American Table:s Relishes – bite size rätter som är perfekta som snacks!

 

Barens öppettider

Söndag – tisdag: 11.00 – 24.00
Onsdag – lördag: 11.00 – 01.00


After work every day

Alla dagar mellan klockan 16.00 – 18.00 har vi cocktail hour i baren. Då kan du digga skön musik, beställa en av våra fantastiska cocktails eller flera såklart. Beställ ett glas bubblor att sippa på eller är du riktigt på humör ta en Burger & Beer.

Cocktail of the day: 98 SEK

Glass of bubbles: 98 SEK

Burger & Beer:  250 SEK

 

Cocktailskola

Har du drömt om att kunna servera en perfekt Dry Martini, Cosmopolitan eller en Whiskey Sour? Nu har du chansen! För grupper om minst åtta personer erbjuder vi cocktailskola hos oss i American Table Brasserie and Bar.

Under 90 minuter går ni, tillsammans med en av våra duktiga bartenders, igenom de fyra kategorierna vodka, gin, rom och whiskey, dess ursprung och karaktär. Ni kommer lära er allt om smakkombinationer, teknik och självklart hur man blandar ihop en klassisk cocktail – allt med en amerikansk twist.

Plats: American Table Brasserie and Bar
Tid: 90 min
Pris: 495 SEK per person (exkl. moms)
Mer info och boka: americantable.sign@choice.se

 

Beer & Cocktail menu