Events

Green Table, 8 to 17 of June!

June 08, 2016

Mellan den 8-17 juni sätter vi fokus på vad naturen har att servera oss just nu och bjuder in till dagar med hållbart tema.

Rätterna vi serverar består av säsongens primörer, specialiteter från närliggande gårdar och vatten, grönskande desserter och som alltid drycker valda med omsorg. Tillsammans med våra lokala producenter vill vi lyfta de många fördelarna med att välja säsongens råvaror – för dig och för naturen!

Spana in Green Table menyn >>

 

Let’s EAT green

EAT håller, den 12-13 juni, sin årliga konferens på Clarion Hotel Sign för 4:e året i rad. Då fylls hotellet och restaurangen av vetenskapsmän, experter och beslutsfattare tillsammans med nytänkande producenter med fokus på hållbarhet och vår planet för att tillsammans diskutera hur vi kan förändra sättet vi äter på.

EAT Stiftelsen bygger på det arbete som EAT Initiative, som skapats av Stordalen  Foundation och Stockholm Resilience Centre år 2013. Ambitionen är att reformera den globala livsmedelssystemet, så att vi kan mata en växande global befolkning med god mat från en frisk planet.

Läs mer om EAT här >>

 

skolbuss_clarion_smallerGood taste, good for you, good for the environment!

 

Garage Sale at American Table!

June 18, 2017

Nya spännande tider väntar oss och det är dags för en sista fest på American Table.

Söndagen den 18 juni, blir det därför en klassisk american Garage Sale. Allt gammalt ska ut, för att lämna plats till ett nytt koncept på Stockholms bar & restaurang himmel. Ljusstakar, skärbrädor, glas, porslin, tavlor, lampor, matbord – you name it and it’s for sale!

DJ, food truck, beer n’ cocktails while you shop…It’s a dream come true and everyone is welcome!

When: 18 juni, kl 12.00-18.00
What: Garage sale, music, cocktails and food!
How: Attend here >> on Facebook AND on our guestlist: Naima.agnaou@choice.se

Come as you are and shop til’ you drop baby, see you june 18th!

American Table Classics

Matlagning, cocktail och dryckesskola!

Alla dagar i veckan

MATLAGNINGSKURS Nu har du chansen att laga en 3-rätters meny från grunden i Marcus Samuelssons restaurang American Table Brasserie and Bar. För grupper om minst åtta personer erbjuder vi matlagningskurs där ni tillsammans lär er de hemligheter som gör en måltid lite extra speciell. Vår head chef, som bl.a. har lagat mat åt Barack Obama, […]

Läs mer...

Lazy Sunday (spa + middag)

Söndagar

Lazy Sunday  – en oslagbar kombination av American Table och Selma CitySpa! Börja söndagseftermiddagen med att checka in hos oss på Selma CitySpa, byt om till badkläderna och hoppa ner i vår uppvärmda utomhuspool. Njut en stund i bastun eller i vårt relaxrum, sippa på ett glas bubbel i loungen och njut av utsikten. När ni känner er […]

Läs mer...